Dhomat sipas orës

Duke kërkuar të marrësh me qira një dhomë për përdorim ditor për një takim romantik? Secret Rooms është një platformë prenotimi online për me qira me gjysmë orari të dhomave luksoze në Holandë dhe Belgjikë. Ata kanë qenë aktivë që nga gushti 2016 dhe janë rritur brenda një viti në udhëheqësin e tregut. Ne punojmë së … Read more