Ослабнете ја тежината со оваа 21-дневна исхрана

Најдобрата диета да изгуби 6 до 12 килограми масти Во Фаза 2 Вашето тело може да изгуби 500 грама дневно Луѓето кои се со прекумерна тежина се до 12 пати поголеми шанси да развијат дијабетес. Размисли за тоа. Ако не се грижите за вишокот на телесна маст, одите наоколу со временска бомба која тика во … Read more