Swipen maar! Tinder komt met een eigen serie

Datingapp Tinder lanceert in oktober een eigen serie. De show, die Swipe Night heet, is een interactief “apocalyptisch avontuur” dat je via een videostream kunt volgen. Zoals je van Tinder gewend bent, kijk je op je telefoon en beslis je op belangrijke momenten zelf hoe het verhaal verder gaat door naar links of rechts te swipen.

De keuzes die je maakt zijn ook van invloed op je toekomstige matches op de app, aldus Tinder. Je keuzes worden namelijk toegevoegd aan je profiel, zodat matches kunnen zien welke keuzes je in de serie hebt gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bros-zanger Matt vaak onterecht beschuldigd van catfishing op Tinder

De eerste aflevering van Swipe Night wordt op 6 oktober uitgebracht in de Verenigde Staten. Daarna wordt er elke week op zondag een nieuwe aflevering toegevoegd. Er zijn zes afleveringen in totaal. Het is nog niet bekend of Swipe Night ook buiten de Verenigde Staten wordt uitgebracht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Filemon Wesselink na scheiding aan het Tinderen

Angela Wong Carbone (Chinatown Horror Story), Jordan Christian Hearn (Inherent Vice) en Shea Gabor spelen de hoofdrollen, meldt Variety.

De serie over de vriendengroep is opgenomen in Mexico Stad en geregisseerd door Karena Evans. Zij heeft ook diverse muziekvideo’s van Drake geregisseerd. Denk aan In My Feelings en Nice For What.

 

Read More