Dating Sites voor gamers

Vind je perfecte speler twee: dit zijn de beste datingsites voor gamers.

Je weet wat ze zeggen: haat de speler niet, haat het spel.
Laten we eerlijk zijn, daten kan moeilijk zijn – zelfs in de beste tijden. Of het nu gaat om het vinden van gemeenschappelijke interesses en gedeelde passies of om iets simpels als het voeren van een zinvol gesprek, het kan veel werk kosten om Mr. of Mrs. Right te vinden. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een langetermijnrelatie of meer van een verbinding van één nacht. Daten kan lastig, uitdagend en zelfs ronduit stressvol zijn. Maar alleen omdat het moeilijk kan zijn, wil nog niet zeggen dat het ook niet leuk kan zijn. En voor gamers is plezier het belangrijkste. Of het nu een beetje Thanos wordt in  Fortnite  of de laatste veilige stad in  Destiny 2 beschermt, mensen die videogames spelen, vinden het leuk om plezier te hebben met alles wat ze doen en elke game die ze spelen. De leuke factor van dating-apps is een deel van de reden waarom we steeds weer op ze terugkomen. Dit is de reden waarom apps zoals Tinder, wat met zijn swipe-happy-functie en Cuddli, waarmee je games met andere daters kunt spelen, zo populair zijn geworden. Onze beste datingsites voor gamers zijn Match, vanwege zijn betrouwbaarheid, en OkCupid vanwege de inclusiviteit. In dating, net als in het leven, is openheid altijd belangrijk. Dankzij het digitale karakter van de moderne gamingmarkt, kunnen gamers contact maken met vrienden van over de hele wereld in wat ze ook spelen. De juiste dating-apps en -sites kunnen dezelfde mogelijkheid bieden, zodat u mensen kunt ontmoeten die uw passies delen. Of het nu het beproefde succes is van sites als Match en eharmony,

 

Hier zijn onze keuzes voor de beste datingsites voor gamers:

HET BESTE ALS JE KIJKT OM HET DATINGSPEL TE WINNEN

Upload% 252fcard% 252fbeelding% 252f843608% 252f29300442 e986 44e0 baae 1c4e23c831b1.jpg% 252f480x0.jpg? Handtekening = 7hmelo uvhbu1if6wtqvvdhat4s = & source = https% 3a% 2f% 2fblueprint api production.s3.amazonaws

AFBEELDING: WEDSTRIJD
De goede

Bewezen succespercentages • Matchmaking-technologie

De slechte

Prijzig

Het komt neer op

Wat je interesses ook mogen zijn, Match’s grote datingspool en matchmaking kunnen je helpen iemand te vinden, maar het is niet goedkoop.

1. Match

Met zijn enorme gebruikersbestand en bijbehorende technologie kun je de medegamen van je dromen hier vinden.

 • Lidmaatschap van 3 maanden:  $ 26,99
 • Lidmaatschap van 12 maanden:  $ 20,99
Zie de details
Op zoek naar een langetermijnrelatie? De online datingsite Wedstrijd is misschien de juiste plek voor jou. Zoals bij elke game of activiteit, is er een einddoel of laatste uitdaging. Of het nu gaat om het verslaan van een eindbaas, het oplossen van een ultieme puzzel of het nemen van een levensveranderende beslissing, er is iets om een ​​gevoel van succes te bieden. In sommige gevallen kan het enige tijd duren, maar zoals alles dat het waard is om te doen, zal het uiteindelijk de moeite waard zijn. Als het gaat om daten, is het doel aan het einde altijd liefde te vinden – en welk niveau van betrokkenheid dat ook voor jullie twee kan betekenen.
Wedstrijd is vandaag een van de meest succesvolle datingsites op het internet, en dat is niet voor niets. Nadat u uw profiel heeft ingesteld, kunt u aan de slag gaan door de kenmerken en eigenschappen te definiëren die passen bij wat u zoekt. Hoewel je voorkeuren algemeen kunnen zijn om ‘een breed netwerk te casten’, heb je meer kans om je perfecte partner te vinden als je specifieker bent. Van daaruit kunt u zien aan wie de site u heeft gekoppeld en met hen berichten verzenden, hopelijk leidend tot meer mogelijk succes.
Meer dan 50% van de gebruikers van Match werd geboren na de jaren zestig, toen gamen nog in de kinderschoenen stond. Gezien hoe mainstream geekdom en gaming vandaag de dag is, is de kans groot dat je de ideale partner vindt die net zo van Super Mario World  of  Space Invaders gaat houden  als jij.

HET BESTE VOOR DE OPEN GEDACHTE GAMER

Upload% 252fcard% 252fbeelding% 252f843618% 252f9e1765e9 e8fa 49e9 a1ce 48ed62bf3808.jpg% 252f480x0.jpg? Signature = xttqfuhhfkhqbu mhq6cwmc6 24 = & source = https% 3a% 2f% 2fblueprint api production.s3.amazonaws

IMAGE: OKCUPID
De goede

Inclusief • Grote datingspool • Matchmaking-technologie en coole functies

De slechte

De beste functies zijn niet gratis

Het komt neer op

OkCupid is de meest omvattende datingsite die er is, die de meest ruimdenkende gebruikers zal aantrekken. Maar de beste functies kunnen prijzig zijn.

2. OkCupid

Het is moeilijk om de inclusiviteit van OkCupid te verslaan en hun matchmaking is ook geweldig.

 • Basis abonnement:  gratis
 • A-List abonnement maandelijks:  $ 9,99 / maand
 • A-List-abonnement 3 maanden:  $ 7,99 / maand
 • A-List-abonnement 12 maanden:  $ 4,99 / maand
Zie de details
Geeks zijn in. Als zodanig zijn meer mensen vandaag aan het gamen dan ooit tevoren. Of het nu gaat om het vinden van app-games voor die treinritten om te werken of een doorlopende wereld als  World of Warcraft , iedereen is welkom en er is een optie voor zowat elke interesse. Het is die inclusieve mindset die heeft gemaakt OkCupid zo’n succesvol datingplatform.
Hoewel alle datingsites en apps voor iedereen toegankelijk zijn, is OkCupid een datingservice die mensen aanmoedigt om open over zichzelf te zijn om die juiste persoon te vinden. Of het nu gaat om zijn interesses of algemene levensstijl, OkCupid wil dat je open staat om die juiste persoon te vinden. Zie het als het creëren van een personage dat eerlijker is dan wie je bent dan de ideale of alternatieve versie van jezelf die de meeste gamers zullen spelen. We hebben eerder OkCupid geprezen vanwege hun inclusiviteit, opmerkend dat ze in 2014 zijn uitgebreid met 12 seksuele oriëntaties en 20 genderidentiteiten. En wanneer je een open geest en een open hart hebt, zul je meer openstaan ​​voor liefde.

BESTE VOOR GAMMA’S DIE EEN NIEUW GENRE PROBEREN

Uploads% 252fcard% 252fbeelding% 252f843637% 252f87f405e3 ae76 434c aa4e 5d1bb35a527a.jpg% 252f480x0.jpg? Signature = jpmenjpwntltsnaxfk1pi9m6o3o = & source = https% 3a% 2f% 2fblueprint api production.s3.amazonaws

IMAGE: ZOOSK
De goede

Biedt een unieke technologie die over u leert terwijl u hem gebruikt • Grote datenpool

De slechte

Zeker prijzig

Het komt neer op

Zoosk is een populaire, nieuwe toegang tot de dateringswereld en de unieke benadering zou voor u kunnen werken.

3. Zoosk

Zoosk benadert daten op een andere manier, en dat is misschien net wat je nodig hebt om die ene te vinden.

 • Maandelijks:  $ 29,95 / maand
 • Drie maanden:  $ 19,98 / maand
 • Eén jaar:  $ 12,49 per maand
Zie de details
Hoewel gamers gewoontedieren kunnen zijn, loont het soms om te experimenteren. Bijvoorbeeld, misschien ben je iemand die vastzit met meer actiegames en shooters zoals  God of War  en  Battlefield , maar op zoek bent naar een verandering van tempo. Dan zie je iets als  Life is Strange , een verhaalgedreven, point-and-click-avonturengame, en je houdt ervan. Je hebt nu een hele nieuwe spelruimte geopend voor jezelf waarvan je dacht dat je er nooit in zou geïnteresseerd zijn.
Zoosk volgt hetzelfde soort idee. Hoewel het vinden van gelijkgestemde mensen met dezelfde interesses nooit een slechte zaak is, is het soms goed om verder te kijken dan je comfortzone. Immers, alleen maar omdat iemand dezelfde interesses heeft als jij, betekent niet dat jullie twee compatibel zijn.
Zoosk, dat bovenaan onze lijst als de beste introverte datingsite, kunt u kijken naar de algemene datingspool van andere singles en zien wie u bent en wie u niet bent. Tijdens het zoeken kunt u de opgegeven profielovereenkomsten of de basis- en geavanceerde zoekmachines gebruiken om die datingspool te verkleinen of te verbreden, zoals u wilt. Hoewel dit betekent dat u nog steeds mensen met dezelfde interesses kunt vinden, kunt u ook in contact komen met iemand die niet meer anders kan zijn. Er zijn immers verschillende vaardigheden nodig om een ​​sterk teamspel te domineren.

VOOR DE GAMER OP ZOEK NAAR ENGAGEMENT

Upload% 252fcard% 252fbeelding% 252f843643% 252fe7460817 eb53 4eee 90f5 7dceb2b3f8d4.jpg% 252f480x0.jpg? Signature = grxac67q0vsos91zgjkowgb6qre = & source = https% 3a% 2f% 2fblueprint api production.s3.amazonaws

IMAGE: EHARMONY
De goede

Ernstig en bewezen vermogen om te matchen

De slechte

Prijzig • De eerste installatie kost wat tijd

Het komt neer op

Als je serieus bent over het vinden van een langdurige relatie, heeft eharmony de beste staat van dienst, maar het heeft een prijs.

4. eharmony

eharmonie is de gouden standaard bij het vinden van een partner, maar je moet wel wat munten laten vallen.

 • Drie maanden:  $ 57,95 / maand
 • Eén jaar:  $ 26,95 / maand
Zie de details
Misschien ben jij het soort gamer dat graag dingen in je eigen tempo doet. Je springt in games zoals  Fallout 4  of  Witcher III  omdat ze het soort videogames zijn dat je de vrijheid geeft om het spel aan te gaan, hoe je wilt, zonder druk om het doel te bereiken. Of misschien is een game als  World of Warcraft  of  Destiny 2  meer iets voor jou, omdat het eeuwige online werelden zijn waar geen echt ‘einde’ is. In beide gevallen heb je niet de behoefte om je te haasten door alles wat je doet .
Als het gaat om datingsites, eharmony werkt op een vergelijkbare manier. Na het opzetten van je profiel en het krijgen van een link met potentiële matches, is er de geleide communicatietool. Hiermee kun je vragen kiezen die je aan andere singles kunt stellen, terwijl je ook de gewenste en ongewenste eigenschappen kunt specificeren. Dit gaat dan om de communicatie te openen met een mogelijke match om elkaar te leren kennen. En de kicker is dat dit allemaal anoniem wordt gedaan en in je eigen tempo kan worden gedaan. Maar als u wilt, kunt u direct naar de normale berichtenstap overslaan.

BESTE VOOR DE GAMER OP ZOEK NAAR BELONINGEN

Upload% 252fcard% 252fbeelding% 252f843656% 252f81368959 e297 421a b027 e0ad2f26f597.jpg% 252f480x0.jpg? Signature = dyngipqbja wyfhjpe4pjw5dvpa = & source = https% 3a% 2f% 2fblueprint api production.s3.amazonaws

IMAGE: GAMERDATING
De goede

Gemaakt voor gamers • Biedt coole functies zoals games als beloningen

De slechte

Toegang tot functies heeft een behoorlijk prijskaartje

Het komt neer op

Als je alleen geïnteresseerd bent in het daten van andere gamers en de prijs niet erg vindt, kan dit de site voor jou zijn.

5. GamerDating

Speciaal gemaakt voor de gaming-community, krijg je games als beloning voor deelname.

 • Basisaccount:  gratis
 • Account met beloningen – 2 maanden:  $ 35
 • Account met beloningen – 4 maanden:  $ 70
Zie de details
Misschien ben jij het soort gamer dat graag beloond wordt voor alles wat je doet. Je springt in  Diablo III  en  Borderlands  voor die zoete buitmaling, in een poging om die perfecte extra rol op een wapen of pantser te krijgen. Als je het niet doet of het gevoel hebt dat je iets beters zou kunnen vinden, ga je meteen terug naar de sleur totdat je dat ene item hebt dat bij alles past wat je zoekt.
Als dat het geval is, GamerDating is misschien de manier om te gaan. GamerDating, zoals de naam al aangeeft, richt zich puur op de gaming-gemeenschap en biedt een route om te zien hoe je match met medegamers terwijl je ook wordt beloond voor het gebruik van de site. Een manier om gamers te laten matchen, is door ze hun spelgeschiedenis te laten plaatsen. Dit kan een algemene post zijn van alles dat gespeeld wordt in de huidige bibliotheek met spellen. Hierdoor kunnen potentiële matches zien in wat voor soort games ze zich bevinden en is het meteen een uitnodiging voor een gesprek als er gedeelde interesses zijn.
De beloningen komen om als algemene bonus voor het abonneren op de premium-versie. Naast de toegevoegde functies, zoals onbeperkte communicatie, konden gebruikers ook een aantal nieuwe games scoren om toe te voegen aan hun verzameling. En de site beknibbelt niet over de games en biedt enkele van de nieuwste releases en grootste games die momenteel beschikbaar zijn, zoals  Wolfenstein II  of  Rainbow Six: Siege .

VOOR DE GAMER MET VEEL BELANGEN

Uploads% 252fcard% 252fbeelding% 252f843674% 252fefcb3d52 0bb4 4c81 a50f a29d73f22cc1.jpg% 252f480x0.jpg? Signature = o95d8ug2s5hypng9sa9d2tzbnk0 = & source = https% 3a% 2f% 2fblueprint api production.s3.amazonaws

AFBEELDING: SOULGEEK
De goede

Gemaakt voor nerds, inclusief gamers • Gratis tier biedt meer dan de meeste betaalde sites

De slechte

Niet alle functies zijn gratis

Het komt neer op

De meeste gamers zijn ook geeks over andere dingen. SoulGeek is een betaalbare manier om je medefans te vinden.

6. SoulGeek

Deze site herkent geekdom in al zijn vormen en maakt overeenkomsten op basis van gemeenschappelijke interesses.

 • Basislidmaatschap:  gratis
 • Lidmaatschap met extraatjes:  $ 9,95 / maand
Zie de details
Hoewel eerder besproken, zijn de meeste gamers tegenwoordig individuen van vele smaken. Als u door hun bibliotheek met fysieke of digitale games kijkt, zult u waarschijnlijk verschillende soorten games uit verschillende genres tegenkomen. En vaker wel dan niet, die spellen weerspiegelen ook alles wat die persoon als een fan van. Dat is waar SoulGeek binnenkomt.
Het idee achter de online datingsite SoulGeek is simpel: zorg voor een plek waar fans van alle nerdculturen samenkomen en die ene nerd vinden die geschikt voor ze is. Hierdoor kunnen gamers hun liefde voor beide games en geekgenres als geheel delen, vooral gezien de cross-over tussen gaming en alle andere gebieden van nerdculturen zoals strips en films. Want laten we eerlijk zijn: het Venn-diagram van geeks en gamers heeft veel gedeelde spaties.

HET BESTE VOOR HET ECHT SPELEN GEOVERD WORDT

Uploads% 252fcard% 252fbeelding% 252f843693% 252f25592577 9c7c 4acd 9de8 4a22d6968df2.jpg% 252f480x0.jpg? Signature = au6plshqtwkomj8 f944mrrufsg = & source = https% 3a% 2f% 2fblueprint api production.s3.amazonaws

IMAGE: LOVEIUP
De goede

Gratis • Biedt een ongebruikelijke, op gamers gerichte matchervaring

De slechte

In bèta

Het komt neer op

Als je echt iets nieuws (en gratis) wilt proberen, kan dit het zijn.

7. LoveIUp

LoveIUp biedt “speeldata” om wedstrijden te maken, en terwijl het gratis is, is het in bèta.

 • Prijs:  gratis (beta)
Zie de details
Als je jezelf als een hardcore gamer beschouwt, speel je waarschijnlijk behoorlijk wat online. Hoewel er veel games zijn die die singleplayer-ervaring bieden, zijn titels als  League of Legends  en  Destiny 2  gebouwd rond de steeds veranderende online ervaring. Of het nu gaat om het veranderen van je favoriete held in een MOBA of het organiseren van een 40-persoonsaanval, sommige van de beste interacties voor gamers gebeuren nu online.
LovelUp probeert een middenweg voor de meeste mensen die op zoek zijn naar de juiste persoon, maar zijn nerveus over het ontmoeten bieden  in persoon . Dat is waar deze dating-app binnenkomt. In plaats van mensen persoonlijkheidstests te laten doen en foto’s van zichzelf te posten, is alles via de app anoniem. In plaats daarvan ligt de focus op je gamertag en gamesbibliotheek, met het idee om een ​​”speldatum” in te stellen als een manier om het ijs te breken. Als de dingen dan klikken, staat de deur open om persoonlijk te ontmoeten en verder te gaan.

VOOR DE GAMER DIE TROLLEN WILT VERMIJDEN

Uploads% 252fcard% 252fbeelding% 252f843711% 252f920320e3 1ebe 48a3 8a07 4384048658bb.jpg% 252f480x0.jpg? Signature = yppezuz2qje9a6jegh7rrrqytf0 = & source = https% 3a% 2f% 2fblueprint api production.s3.amazonaws

AFBEELDING: CUDDLI
De goede

Gemaakt voor gamers en geeks • Biedt een aantal catfishing-bescherming • Biedt ijsbrekende spellen • Gratis

De slechte

Niet iedereen wil dating-apps met sociale media verbinden

Het komt neer op

Als je genoeg hebt van catfishing en trollen en een datingervaring wilt die gericht is op gamers, kan Cuddli iets voor jou zijn.

8. Cuddli

Cuddli is de gamer / geek datingervaring die je wil beschermen tegen catfishing.

 • Prijs:  gratis
Zie de details
Hoewel er vandaag genoeg is aan gamen, zijn het niet altijd prestaties en raid-voltooiingen. Zoals zoveel van de hedendaagse cultuur, vooral online, zijn gamers te bekend met trollen. Of het nu iemand is die een wedstrijd in Overwatch verlaat   of zoveel klaagt tijdens het spelen van co-op in  Battlefront II dat het iedereen wegjaagt, er is geen ontkomen aan. De online datingscène heeft een soortgelijk probleem in de vorm van catfishing. Voor iemand die er misschien niet van op de hoogte is, is het gebruik van een nep profiel om een ​​dialoog met hen aan te gaan en hen ertoe te brengen te geloven dat u iemand anders bent.
Dat is waar Cuddli komt binnen. Cuddli is een dating-app vergelijkbaar met Tinder of Bumble, maar het is gemaakt voor geeks en gamers om samen te komen en hopelijk te ontmoeten. De app werkt samen met je Facebook-profiel, waar het basisprofielinformatie en foto’s verzamelt. Hoewel het niet volledig waterdicht is, maakt het het vissen op dieren wel moeilijker door de koppeling te eisen. Het moedigt je ook aan om je tijd te nemen om te praten en mogelijk potentiële matches te ontmoeten. Het pakt zelfs in minispellen die fungeren als ijsbrekers met iedereen waarin je geïnteresseerd bent. Je kunt bijvoorbeeld een verzoek indienen om met die persoon te “dansen”. Een avatar die voor je invult, danst als je je telefoon schudt en omgekeerd, en kan helpen om je interesses of gevoel voor humor weer te geven.

Hoe te winnen bij de datinggame

Het lijkt waarschijnlijk voor de hand liggend, maar de eerste regel van online daten is om gewoon jezelf te zijn. Het is maar al te gemakkelijk om te doen alsof je iemand bent die je niet online bent, maar dat soort kattenvisspel zal je geen echte verbinding opleveren. Door jezelf te zijn en jezelf accuraat en eerlijk te presenteren, sta je open voor de mogelijkheid van een geweldige relatie met iemand die jou leuk vindt, net zoals jij bent. En is dat niet het hele punt van afspraakjes?

Wees niet bang om de eerste stap te zetten. Vergeet al die verouderde regels die zeggen dat een man verondersteld wordt de eerste zet te doen. Dat soort dateringsdenken is beter bewaard in het tijdperk van  Pong  en  Spacewar!  – het zijn tenslotte allemaal relikwieën.

Word een beetje creatiever met je berichten dan de standaard “Hey”. Als je contact wilt maken met iemand die je passie voor videogames deelt, open dan het gesprek met een vraag over hen en een klein beetje over jezelf. Messaging iemand lijkt veel op het spelen van  Tennis World Tour : je moet terugslaan naar de andere persoon en hen een reden geven om de bal terug te geven.

Als je besluit om af te spreken – wat eigenlijk het hele punt is – blijf dan open. We komen vaak met een idee voor hoe iemand zal zijn nadat hij ze online heeft ontmoet, en het is zeldzaam dat onze verwachtingen synchroon lopen met de realiteit. Sta jezelf toe om deze persoon echt te leren kennen voor wie ze zijn in plaats van wie je dacht dat ze zouden zijn voordat je een beslissing neemt.

Dat gezegd hebbende, het is cruciaal dat je eerlijk bent. Als je echt geen verbinding voelt, doe dan het juiste en vertel het hen. Een goede manier om te gebruiken is zoiets als: “Ik heb echt genoten van je ontmoeting, maar ik denk dat er waarschijnlijk betere mensen zijn voor ons beiden.” Niet alleen zullen ze je directe aanpak waarderen, maar het zal die post-date verlichten ongemakkelijk van je afvragen waar je staat. Ghosting zuigt voor iedereen. Wees gewoon vooraan en red iedereen met veel ongemak.

Aan de andere kant, wat als je ze echt leuk vindt nadat ze eindelijk persoonlijk zijn samengekomen? Dan wat? Stel je volgende datum in terwijl je nog steeds rondhangt. Die oude regel over drie dagen wachten om te bellen? Het is dood. RIP verouderde dateringsregels. Maak plannen om iets kleins te doen, en zorg ervoor dat de plannen voor de eerste paar datums op een openbare plaats samenkomen. (Een retro arcade zou een geweldig idee zijn, gezien je gedeelde interesses voor alles wat met spellen te maken heeft. Bowling is ook altijd een goede keuze.) De voordelen van het maken van een datum om een ​​activiteit te doen, kunnen niet worden overschat. Het biedt u voldoende conversatiestarters en geeft u de gelegenheid om een ​​beetje concurrerend te worden en grapjes te maken. Sommige speelse plagerijen gaan ver. En onthoud: het gaat allemaal om plezier maken.